Viestikatu 7, Technopolis, Kuopio

609
Sensus-paneelin avulla
talotekniikka tuodaan huonetiloihin.
Tyylikkäät Are Sensus -paneelit varmistavat mainiot sisäolosuhteet.
”Are Sensus on valittu ensisijaisesti, koska sisäilman lämpötila halutaan mahdollisimman tasaiseksi. Kattopaneelit eivät myöskään rajoita tilojen muunneltavuutta.”
Kari Kokkonen, kiinteistötoimintojen ja palveluiden johtaja, Technopolis Oyj

Are Sensus on kehittyvä talotekniikkajärjestelmä, jonka avulla pystytään ottamaan huomioon kiinteistön yksilölliset tarpeet myös arkkitehtuurin suhteen.

Kuopiossa Viestikatu 7 B/C -toimistokiinteistön korkeatasoinen arkkitehtuuri haastoi Aren kehittämään järjestelmän näkyviä osia entistä tyylikkäämmiksi.  

 

Kattopaneelien muotoilu asiakkaan tarpeiden mukaan

Are toteutti Viestikatu 7 B/C -kiinteistöön yksilölliset viuhkamaiset kattopaneelit. Näin myös sisäkattojen ulkonäkö asettuu osaksi arkkitehdin tavoittelemaa kokonaisuutta.   

 

Käyttäjillä miellyttävät sisäolot

Myös muut Sensuksen vahvuudet toteutuvat: tilat ovat energiatehokkaat samalla, kun sisäolosuhteet ovat kunnossa. Kuopion Viestikatu 7 B/C -kiinteistön käyttäjät ovat tyytyväisiä, koska Sensus sekä lämmittää että jäähdyttää tilat kattopaneelien kautta vedottomasti ja äänettömästi. Sensuksen avulla lämpötilaa on helppo säätää paneelikohtaisesti, jolloin olosuhteet ovat yksilölliset. Koko talotekniikka tuodaan tiloihin kattopaneelien kautta, jolloin väliseiniä on vaivatonta muunnella muuttuvien tarpeiden mukaan.  

Kuopioon vuonna 2013 valmistunut Viestikatu 7 B/C on kooltaan 12 200 brm2. Technopolis on tilannut jo 13 Are Sensus® -kiinteistöä eri puolille Suomea.

Jaa tämä: