Vastuullinen kesäduunipaikka

Kesätöihin Arelle?
200
kesätyöntekijää
ympäri Suomea

Meillä pääset tekemään kesätöitä talotekniikka-alan osaavien ammattilaisten opastuksessa

Olemme yli satavuotias kotimainen perheyritys, jossa arvostetaan ammattitaitoa, avoimuutta ja itseohjautuvuutta. Meillä ei tarvitse onnistua yksin, sillä työyhteisön tuki ja yhdessä tekemisen kulttuuri takaavat parhaan lopputuloksen. Haluamme henkilöstömme viihtyvän, voivan hyvin ja kehittyvän yhdessä Aren kanssa.

Meillä pääset hankkimaan käytännön työelämätaitoja mukavassa työporukassa. Työnkuvasi voi painottua esim. LV-, IV-, sähkö-, kylmäasennus- tai kiinteistönhoitotehtäviin, oman osaamisesi ja toiveidesi mukaan.

 

Vastuullinen kesäduuni

Tarjoamme kesätyöntekijöillemme mielekkäitä työkokemuksia, jotka kehittävät työelämätaitoja ja tukevat urakehitystä. Olemme sitoutuneet hyvän kesätyön periaatteisiin:

  1. Hyvä hakijakokemus
  2. Mielekäs työ
  3. Perehdytys ja ohjaaminen
  4. Oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus
  5. Kohtuullinen palkka
  6. Kirjallinen työsopimus ja todistus

Meillä pääset tekemään kesätöitä talotekniikka-alan osaavien ammattilaisten opastuksessa. Tarjoamme kesätöitä erityisesti talotekniikka- ja kiinteistöhuoltoalan opiskelijoille eri puolilla Suomea. 

Seuraa avoimia paikkojamme osoitteessa: www.are.fi/tyopaikat/avoimet-tyopaikat. Paikkoja tulee auki alkuvuoden mittaan, joten seuraa ilmoittelua sivuillamme sekä somessa.

Katso videolta kesätyöntekijöidemme kokemuksia Arella työskentelystä:

Jaa tämä: