Hyppää sisältöön
Anne Piiparisen monipuolinen kokemus ja markkinatuntemus tarjoavat erinomaiset lähtökohdat Aren projektiliiketoiminnan johtamiseen ja kehittämiseen
  • Tiedotteet
-

1 kesäkuun 2022 7:46

Anne Piiparinen on nimitetty Aren projektien liiketoimintajohtajaksi

Anne Piiparinen on nimitetty Aren projektiliiketoiminnan liiketoimintajohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Hän aloittaa tehtävässään 8. elokuuta 2022.

Annella on monipuolinen kokemus rakennusalalta. Hän on tehnyt yli 20 vuoden uran YIT:llä, jossa hän viimeisimpänä toimi infrarakentamisen johtajan tehtävässä. Koulutukseltaan Anne on diplomi-insinööri ja lisäksi hän on suorittanut johtajuuteen keskittyneen EMBA-tutkinnon.

– Anne Piiparisen monipuolinen kokemus ja markkinatuntemus tarjoavat erinomaiset lähtökohdat Aren projektiliiketoiminnan johtamiseen ja kehittämiseen. Hän vahvistaa Aren osaamista erityisesti yhteistoiminnallisissa hankemalleissa, sanoo Aren toimitusjohtaja Jarno Hacklin.

– Olen työskennellyt koko urani useissa eri tehtävissä rakentamisen eri osa-alueilla ja odotan innolla sukellusta talotekniikan maailman. Yhteistyön tekeminen arelaisten kanssa on minulle ennestään tuttua, joten tiedän pääseväni työskentelemään osaavien ammattilaisten kanssa, kertoo Anne.