Hyppää sisältöön
Sopimukseen sisältyy energiamanageri, joka toimii kiinteistöissä energiatehokkuuden asiantuntijana.
  • Tiedotteet
-

1 kesäkuun 2021 6:45

Are auttaa S-Pankki Kiinteistöjä säästämään energiankäytössä ja kasvattamaan käyttäjätyytyväisyyttä

Talotekniikkayritys Are on sopinut kiinteistöjen ylläpitopalveluiden tuottamisesta S-Pankin hallinnoimiin 37 kiinteistöön koko Suomessa. Aren uudistettu älykkään ylläpidon -toimintamalli mahdollistaa hyvät olosuhteet tilojen vuokralaisille ja parantaa kohteiden energiatehokkuutta, unohtamatta kiinteistöjen ylläpitokustannusten säästötavoitteita. Lisäksi sopimukseen sisältyy energiamanageri, joka toimii kiinteistöissä energiatehokkuuden asiantuntijana.

Älykäs ylläpito tukee jatkuvaa kehitystä

S-Pankin tavoitteena on taata turvalliset ja terveelliset sekä vastuullisesti ja energiatehokkaasti toimivat kiinteistöt käyttäjilleen. Are noudattaa älykkään ylläpidon toimintamallia S-Pankin hallinnoimissa kohteissa. Uudistettu toimintamalli mahdollistaa hyvät olosuhteet tilojen vuokralaisille ja parantaa kohteiden energiatehokkuutta, unohtamatta kiinteistöjen ylläpitokustannusten säästötavoitteita.

Tässä onnistutaan, sillä älykäs ylläpitotoiminta on syntynyt pitkän kokemuksen, parhaiksi havaittujen käytänteiden sekä kehitystyön tuloksena.

Energiamanageri mukaan ylläpitopalvelukokonaisuuteen

Ylläpitopalvelusopimuksen myötä Aren energiamanageri aloittaa S-Pankin hallinnoimissa kiinteistöissä energiatehokkuuden asiantuntijana.

– Kumppaniksi haluttiin toimija, jonka talotekninen osaaminen vastaa tarpeitamme valtakunnallisesti. Aren sitoutuminen ylläpitotoiminnan jatkuvaan kehittämiseen S-Pankki Kiinteistöjen kanssa vaikutti valintaamme. Erinomaisena esimerkkinä tästä on Aren, uudella lähestymiskulmalla tarjoama energiamanageri-palvelu, kiteyttää S-Pankki Kiinteistöjen ylläpitopäällikkö Aki Paavola.

Energiamanageri jalkautuu kiinteistöihin ja auttaa energiankäytön hallinnassa sekä optimoinnissa, tavoitteena energiakulutuksen ja ympäristövaikutusten hallinta osana jokapäiväistä ylläpitotoimintaa.

Pitkäaikainen yhteistyömme laajenee ja kehittyy jatkuvasti. Erityisen innostavaa on käynnistää energiamanageeraus S-Pankin kohteissa, mikä tukee niin Aren toimintaa kuin asiakkaan kokonaisenergiajohtamistakin – yhdessä paketissa, muotoilee Aren S-Pankki asiakkuutta hoitavan yksikön johtamisesta vastaava Timo Lilja.


S-Pankki Kiinteistöt on S-Pankin kiinteistöjohtamispalveluja tuottava tytäryhtiö, joka tuottaa kiinteistösalkun johtamis- ja hallinnointipalvelut vakuutuskonserni Fennialle sekä S-Pankin hallinnoimille rahastoille ja yhteissijoituksille. Aren hoitamassa kokonaisuudessa on mukana S-Pankki Toimitila Erikoisijoitusrahaston sekä Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennian ja Vakuutusosakeyhtiö Henki-Fennian omistamia kohteita.

Lisätietoja:
Are Oy, yksikönpäällikkö Timo Lilja, p. 040 300 5232, timo.lilja@are.fi 
S-Pankki Kiinteistöt Oy, ylläpitopäällikkö Aki Paavola, p. 040 505 6572, aki.paavola@fim.com