Hyppää sisältöön
  • Tiedotteet
-

7 joulukuun 2022 5:56

ARE ja AB Sagax kasvattavat yhteistyötään – ARE:lle 31 kohteen kiinteistönhoito älykkään ylläpidon mallilla

Talotekniikkayritys ARE:n ja kiinteistösijoitusyhtiö AB Sagax:n yhteistyö kasvaa merkittävästi. Uusi sopimus kattaa 31 tuotanto- ja toimistotilan kiinteistönhoidon ja tekniset vuosihuollot, joista ARE huolehtii energiakuluja optimoivalla älykkään ylläpidon mallilla.

Älykäs ylläpito on ARE:n ylläpito- ja huoltopalveluiden toimintamalli kiinteistöille, joka energiakulujen optimoinnin ohella tehostaa kiinteistön hoitoa ja kehittää kiinteistön ylläpidon laatua.

”Teimme aiemmin yhteistyötä Turussa ja Jyväskylässä, ja nyt laajennamme tekemistämme myös pääkaupunkiseudulle. Uudella sopimuksella vastaamme sijaitsevan 31 kohteen laadukkaasta kiinteistöhoidosta, teknisistä vuosihuolloista sekä raportoinnista kokonaisvaltaisesti”, ARE:n yksikönjohtaja Tomi Auvinen kertoo.

ARE:n älykkään ylläpidon toimintamalli mahdollistaa hyvät olosuhteet tilojen vuokralaisille, ylläpitokustannusten säästötavoitteita unohtamatta.

”Haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää ja asiakkaidemme tarpeet ovat kiinteistökohteidemme keskeisin kehitystä ohjaava tekijä. ARE:n osaaminen ja älykkään ylläpidon malli tukee tässä toimisto- ja tuotantotilojemme kiinteistönhuoltoa”, Sagax Finland Asset Management Oy:n kiinteistöpalvelupäällikkö Ari-Pekka Hopiavuori.

Lisätiedot:

Tomi Auvinen
yksikönjohtaja, ARE
tomi.auvinen@are.fi
p. 040 725 3595

Ari-Pekka Hopiavuori
kiinteistöpalvelupäällikkö, Sagax Finland
p. 010 3200 328
ari-pekka.hopiavuori@sagax.fi