Hyppää sisältöön
  • Tiedotteet
-

12 lokakuun 2022 5:00

ARE ja Halpa-Halli laajentavat yhteistyötään kylmäpuolelle

Talotekniikkayritys ARE:n ja myymäläketju Kokkolan Halpa-Halli Oy:n vuonna 2015 alkanut kumppanuus kasvaa. Taloteknisten huoltosopimusten lisäksi ARE:n vastuulle siirtyy myös myymäläketjun kylmätekniikan huolto 1.1.2023 lähtien.

”Kyseessä on merkittävä kaupankylmän sopimus, joka on luonnollista jatkoa hyvin sujuvaan yhteistyöhömme teknisten huoltojen parissa. On erinomaista saada kasvattaa kumppanuuttamme myös kylmäpuolelle”, ARE:n myyntipäällikkö Jussi Ala-Honkola iloitsee.

”Olemme rakentaneet talotekniikkasopimuksen puolella hyviä toimintamalleja vuodesta 2015 lähtien, joita meidän on nyt helppo monistaa alkavaan kylmähuoltosopimukseemme”, Kokkolan Halpa-Halli Oy:n kiinteistöpäällikkö Joonas Kontio sanoo.

Valtakunnallisesti toimiva ARE pystyy palvelemaan loistavasti Halpa-Hallin laajaa myymäläkenttää. Teknisen huoltosopimuksen ja kaupankylmän lisäksi ARE tukee Halpa-Hallia energiakriisiin varautumisessa.

”Varaudumme mahdollisten sähkökatkosten jälkeisiin vikaselvityksiin ja tuotesäilyvyyden turvaamisen nopealla vasteella. Nyt syventyvän kumppanuutemme kautta saavutetaan useita synergioita esimerkiksi etävalvonnassa ja vikakeikkojen yhteensovittamisessa. Tässä kiinteistö- ja tekniikkakantamme ennalta tuntevat ARE:n kohdevastaavat voivat yhdistää huolto- ja kylmäkäyntejä”, Kontio kertoo.

Lisätietoja:

Jussi Ala-Honkola
myyntipäällikkö, ARE
p. 0400 257 658
jussi.ala-honkola@are.fi

Joonas Kontio
kiinteistöpäällikkö, Kokkolan Halpa-Halli Oy
p. 020 718 2237
joonas.kontio@halpahalli.fi