Hyppää sisältöön
Sodexo on tullut Suomessa tunnetuksi erityisesti ravintola-, siivous- ja aulapalvelujen tarjoajana ja Are puolestaan laajasta taloteknisestä osaamisestaan.
  • Uutiset
-

29 maaliskuun 2021 6:28

Are ja Sodexo yhteistyöhön – tähtäimessä kasvattaa markkinaosuutta kiinteistöpalvelujen kokonaistarjoajana

Globaali monipalveluyritys Sodexo ja Suomen johtava talotekniikkayritys Are aloittavat yhteistyön. Laaja-alaisen kumppanuuden myötä yritykset tavoittelevat entistä isompaa osuutta kasvavista IFM (integrated facility management) -markkinoista.

Sodexo ja Are ovat sopineet yhteistyöstä, jonka myötä ne tuovat kiinteistöalalle kattavan kokonaispalvelun. Sodexo on tullut Suomessa tunnetuksi erityisesti ravintola-, siivous- ja aulapalvelujen tarjoajana ja Are puolestaan laajasta taloteknisestä osaamisestaan. Yhteistyön avulla nämä molempien yritysten tuottamat palvelut nivoutuvat saumattomasti samaan kokonaisuuteen.

Uusi normaali tuo muutoksia yritysten palvelutarpeisiin. Tilojen turvallisuus, viihtyisyys ja ekologisuus ovat itsestäänselvyyksiä samalla, kun varmistetaan tilojen tehokas käyttö. Näihin tarpeisiin Sodexon ja Aren yhteistyö antaa ratkaisun. Keräämällä ja analysoimalla dataa tiloista ja laitteista voidaan optimoida kulloinenkin palvelu vastaamaan juuri sen hetkistä kysyntää. Kattava raportointimme pitää asiakkaan ajan tasalla kulloisestakin tilanteesta antaen mahdollisuuksia reagoida nopeasti poikkeamiin.

– Aren vahva osaaminen teknisten palveluiden tuottamisessa ja niiden kehittämisessä tukevat hyvin Sodexon palvelutarjoomaa. Me Sodexolla voimme nyt tarjota asiakkaillemme koko IFM-palvelukokonaisuuden ja näin auttaa asiakkaitamme muutoksissa. Sekä meidän että Aren toiminnan ytimessä ovat korkea laatu, ensiluokkainen asiakaspalvelu, kestävä kehitys ja työturvallisuus. Jaettujen arvojen pohjalle yhteistyötä on luontevaa rakentaa, sanoo Sodexon Head of Service Operations, Ilkka Pentikäinen.

– Laatu ja joustavuus ovat kaikessa kiinteistöalan palveluliiketoiminnan ehdottomia kulmakiviä. Yhdistämällä Sodexon kanssa osaamisemme pystymme tarjoamaan kestävän ja kustannustehokkaan lopputuloksen nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Asiakkaan ei tarvitse keskittyä yksittäisten palveluiden hallinnointiin, vaan me pidämme huolta kiinteistön arvon säilymisestä ja loppukäyttäjien viihtyvyydestä, lupaa Aren palvelut -toiminnon ylläpito- ja huoltopalveluiden johtaja Jyri Seppänen.

– Tuotamme yhdessä kokonaispalvelua jo tänä päivänä useaan merkittävään asiakkuuteen. Asiakkaiden kokemukset ja yhteistyömme sujuvuus antavat vahvan pohjan tiivistää ja kehittää yhteistä tekemistämme edelleen, jatkaa Jyri.

Lisätietoja:
Are, ylläpito- ja huoltopalveluiden johtaja Jyri Seppänen, 040 300 5866, jyri.seppanen@are.fi
Sodexo, Head of Service Operations, Ilkka Pentikäinen, 040 661 9965, ilkka.pentikainen@sodexo.com