Hyppää sisältöön
  • Tiedotteet
-

14 helmikuun 2023 6:00

ARE ja Suur-Seudun Osuuskauppa SSO kiinteistönhoitosopimukseen – ARE:n vastuulle lähes 50 toimipistettä

ARE ja Suur-Seudun Osuuskauppa SSO solmivat yhteistyösopimuksen kiinteistö- ja taloteknisistä huoltopalveluista. ARE:n vastuulle siirtyy SSO:n kaikki 49 toimipistettä Läntisen-Uudenmaan ja Salon seutukunnan alueilla.

Läntisellä Uudellamaalla ja Salon Seutukunnassa kahdeksan kunnan alueella toimiva Suur-Seudun Osuuskauppa SSO palvelee asiakkaitaan market-, tavaratalo-, liikenne-, matkailu- ravitsemis- ja autokaupassa. ARE ottaa vastuulleen kaikkien SSO:n toimipisteiden kiinteistöhuollon ja talotekniset huollot.

”Olemme erittäin tyytyväisiä päästessämme aloittamaan laajemmin Läntisen Uudenmaan ja Salon seutukunnan alueilla. Pääsemme myös avaamaan uuden toimipisteen Saloon. Neljän teknisen kiinteistönhoitajan lisäksi saamme asiakkuuteen kolmesta neljään arelaista muihin tehtäviin. ARE:lla on pitkä kokemus S-ryhmälle kiinteistö- ja taloteknisten huoltopalveluiden tuottamisesta, ja ammattilaistemme vahva osaaminen vapauttaa asiakkaalle aikaa omaan liiketoimintaan keskittymiseen”, ARE:n asiakkuuspäällikkö Panu Vainio sanoo.

Yhteistyön lisäksi SSO:lla on käytössään ARE:n tarjoama asiantuntijuus esimerkiksi energiatehokkuusratkaisujen toteuttajana.

”Haimme kumppaniksemme kokenutta ja vahvaa osaajaa, joka päivittäisten tehtävien lisäksi kehittää tulevaisuuden kiinteistönhuoltopalveluita pitkäjänteisesti”, liikepaikkapäällikkö Mika Tolppola kertoo.

Sopimus astuu voimaan 20. helmikuuta 2023.

Lisätiedot:
Panu Vainio
asiakkuuspäällikkö, ARE
panu.vainio@are.fi
p. 050 407 8935

Mika Tolppola
liikepaikkapäällikkö
mika.tolppola@sok.fi
p. 050 466 8252