Hyppää sisältöön
  • Tiedotteet
-

15 maaliskuun 2018 12:39

Are jatkaa LAKin ylläpito- ja huoltotöitä

Lentoasemaympäristössä toimiva kiinteistöyhtiö LAK Real Estate Oy ja Are Oy solmivat helmikuussa kolmivuotisen sopimuksen 14 lentokenttäkiinteistöjen ylläpito- ja huoltotöistä. Solmittu sopimus on luonnollista jatkoa yhtiöiden välillä jo pitkään jatkuneelle yhteistyölle. Sopimuksen piirissä on erilaisia toimitiloja lentokonehalleista toimistorakennuksiin.

Kansainväliset lentoasemat ovat houkuttelevia toimintaympäristöjä eri alojen toimijoille. LAK vuokraa Helsinki-Vantaan ja Turun lentoasemilla sijaitsevista kiinteistöistä toimitiloja. LAKin toimitiloja käyttävät muun muassa useat lentoyhtiöt, Finavia, Mehiläinen, Vantaa Catering Services, DHL, TNT, Tulli ja Rajavartiolaitos.

”Kiinteistö menestyy, jos sen käyttäjät viihtyvät. Aren kanssa toimiessa kaikki vain yksinkertaisesti pelaa, eikä loppukäyttäjiltä tarvitse ottaa valituksia vastaan.” kehuu LAKin kiinteistöpäällikkö Mikko Jokipii.

Lentokentän vaativa toimintaympäristö edellyttää kiinteistöjen ylläpidolta ketteryyttä. Turvallisuus- ja laatuvaatimukset ovat todella tiukat, ettei lentoturvallisuus vaarantuisi.

Uuden strategian mukaisesti lupaamme tuottaa asiakkaillemme markkinoiden parasta palvelua laadukkaasti, turvallisesti ja asiakasta kuunnellen. Tämä korostuu erityisesti lentokentän toimintaympäristössä, jossa ei ole varaa virheille. Syntynyt jatkosopimus on ennen kaikkea osaavan, asiakaslähtöisen ja sitoutuneen kohdetiimimme ansiota.”, summaa Aren yksikönpäällikkö Janne Kokkonen.´

Lisätietoa:
Are Oy, yksikönpäällikkö Janne Kokkonen, p. 040 300 6828, janne.kokkonen@are.fi