Hyppää sisältöön
  • Tiedotteet
-

8 huhtikuun 2024 5:02

ARE-konsernin vuosi 2023: Kasvua haastavassa toimintaympäristössä ja merkittäviä päästövähennyksiä

Julkaisimme vuosikatsauksen vuodelta 2023. Julkaisu pitää sisällään yhtiön vastuullisuustekoja esittelevän kestävän kehityksen raportin.

Yritysostot ja Suomen liiketoiminnan myönteinen kehitys toivat kasvua haastavassa toimintaympäristössä. ARE:n Suomen liiketoiminnoissa kehitys jatkui vakaana ja liikevaihto kasvoi. Voimakas kustannusnousu heikensi palveluliiketoiminnan kannattavuutta, mutta projektiliiketoiminnan kannattavuus ja käyttökate paranivat selvästi. Ruotsissa liiketoiminnan vastatuuli jatkui.

Vastuullisuuden merkitys kiinteistö- ja rakennusalalla jatkoi kasvuaan. Jatkoimme kestävän kehityksen ohjelmamme toteuttamista, jossa korostuu vastuu ympäristöstä, ihmisistä sekä eettiset toimintatavat. Vastuullisuustyön tuloksena hiilijalanjälkemme pieneni 20 prosenttia ja tuotetut energiasäästöt kasvoivat 23 prosenttia. Strategisena tavoitteenamme olla sidosryhmillemme vastuullisin kumppani.

”ARE on vahvassa iskussa siirtyessään vuoteen 2024, jolloin yhtiö täyttää sata vuotta. Olemme yksi harvoista toimialan suurista yhtiöistä, jotka yhä ovat yksityisessä omistuksessa. Tämä mahdollistaa meille tehokkaan ja joustavan päätöksenteon, ja omistajamme Conficap on sitoutunut pitkäjänteisesti tukemaan liiketoimintaamme”, kertoo toimitusjohtaja Jarno Hacklin.

Vuosi 2023 pähkinänkuoressa:

Tutustu sähköiseen vuosikertomukseemme täällä.