Hyppää sisältöön
  • Uutiset
-

3 marraskuun 2023 10:30

ARE loisti teollisuuden toimittaja-arvioinnissa: erinomaiset tulokset toiminnan laadusta sekä työkyvyn, turvallisuuden ja ympäristöasioiden kehittämisestä

ARE toimii monen suuren teollisuusyrityksen huoltokumppanina. Kumppanuus edellyttää näyttöä siitä, että ARE:n toiminnan laatu, työterveys- ja turvallisuus- sekä ympäristöasiat ovat hyvällä tasolla. Kiwa Inspectan tekemä toimittaja-arviointi toi ARE:lle yhteensä 591 pistettä, joka määritellään erinomaiseksi tulokseksi. Tuloksen myötä ARE nostettiin viralliseksi HSEQ®-toimittajaksi.

Kiwa Inspectan toimittaja-arviointi määritteli ARE:n kypsyystason työterveyden ja -turvallisuuden, ympäristöasioiden ja laaduntuottokyvyn osa-alueilla. Arvioinnin lopputuloksena ARE sai kokonaispistemäärän 591 pistettä, skaalalla 0–750 pistettä, mikä vastaa erinomaista suoriutumista kaikilla osa-alueilla.

Kiwa Inspectan hallinnoimaan HSEQ®-klusteriin kuuluu useita suomalaisia teollisuuden ja energia-alan yrityksiä. Klusterin avulla nämä yritykset pystyvät keskitetysti hallinnoimaan toimittajiensa suorituskykyä. ARE:n tavoitteena on olla vastuullisin kumppani, ja yritys on sitoutunut kantamaan vastuuta vaikutuksistaan ympäristöön, ihmisiin ja yhteiskuntaan.

”Moni klusterin jäsen edellyttää HSEQ®-arviointia kaikilta toimittajiltaan ja he voivat pyytää tietyn toimittajayrityksen arviointia missä tahansa maassa. Kyseessä on siis tilaajalähtöinen toimittaja-arviointi, jonka riippumaton arviointilaitos toteuttaa. Tuloksemme on voimassa seuraavat kolme vuotta, ja ne ovat aina HSEQ-klusterin jäsenten käytettävissä. Olemme erittäin ylpeitä vastuullisesta työstämme kertovasta tuloksesta toimittaja-arvioinnissa, ja jatkamme erinomaista työtämme”, ARE:n laatu- ja ympäristöpäällikkö Anita Mäkelä kertoo.