Hyppää sisältöön
Havainnekuvassa senioriasuntokeskittymä Ruoritien Helmi, kuva: Joensuun Hoiva- ja Palveluyhdistys ry.
  • Tiedotteet
-

27 helmikuun 2023 6:00

ARE mukana mittavassa senioriasuntohankkeessa Joensuussa

Joensuun hoiva- ja palveluyhdistys ry rakentaa mittavaa senioriasuntokeskittymää. ARE toteuttaa keskittymän uudisrakennuskohteen lämpö-, vesi- ja ilmanvaihtourakat. Sopimus on arvoltaan n. 1,9 miljoonaa euroa.

Ruoritien Helmi on 1970-luvulla valmistunut palveluasumisyksikkö Joensuun Rantakylässä. Joensuun hoiva- ja palveluyhdistys ry peruskorjaa nykyisen asuinyksikkönsä, johon uudistetaan seniorikodit noin 50 asukkaalle. Kohdetta laajennetaan myös uudisrakennuksella, johon rakentuu 101 asuntoa. Rakennustyöt valmistuvat vuonna 2024.

Uudisrakennuskohde koostuu kolmesta kerrostalorakennuksesta, jotka ovat pinta-alaltaan n. 5 600 m2. Rakennustyöt alkoivat syyskuussa 2022.

”Ruoritien Helmi on joensuulaisille merkityksellinen hanke, ja olemme erittäin iloisia osallistuessamme tähän projektiin. Yhteistyömme kohteen parissa on lähtenyt hienosti käyntiin”, ARE:n toimipistepäällikkö Petri Heiskanen kertoo.

”Joensuun hoiva- ja palveluyhdistys ry on toiminut ikäihmisten asumisratkaisujen parissa jo 70 vuoden ajan. Kumppaninamme ARE mahdollistaa kokemuksellaan asukkaillemme viihtyisän asumisen”, yhdistyksen toiminnanjohtaja Jukka Tuunanen sanoo.

Lisätiedot:
Petri Heiskanen
toimipistepäällikkö, ARE Oy
p. 0400 717 265
petri.heiskanen@are.fi

Jukka Tuunanen
toiminnanjohtaja, Joensuun Hoiva- ja palveluyhdistys ry
p. 050 5177 825
jukka.tuunanen@joenkoti.fi