Hyppää sisältöön
  • Uutiset
-

10 kesäkuun 2024 11:00

ARE Pride-liputtaa ihmisoikeuksien puolesta

Talotekniikkayritys ARE:n pääkonttorilla Pride-liputetaan tänäkin vuonna tasa-arvon, yhdenvertaisuuden ja ihmisoikeuksien puolesta.

Avoin ja monimuotoinen työyhteisö on yksi ARE:n vastuullisuusohjelman tavoitteista. Yrityksen yhdenvertaisuus- ja tasa-arvosuunnitelman tavoitteena on varmistaa yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon toteutuminen, ja se laaditaan osana työyhteisön kehittämissuunnitelmaa.

”Yhdenvertaisuus on arelaisen tekemisen perusta. Rakennamme yhdessä kestävää työkulttuuria päivittäin. Tasa-arvoisen ja yhdenvertaisen kohtelun osalta työtämme ohjaa lainsäädäntö, mutta kyse ei saa olla vain lain noudattamisesta. Yhdenvertaisuuden tulee olla toimintakulttuurimme ytimessä, mikä heijastuu vahvasti arvoissamme: teemme töitä yhdessä, olemme ammattilaisia ja olemme asiakkaita varten”, henkilöstöjohtaja Toni Hautakoski kertoo.

Olemme liittyneet mukaan YK:n Global Compact -aloitteeseen, jossa sitoudumme toimimaan YK:n kymmenen periaatteen mukaan. Yksi näistä periaatteista on ihmisoikeuksien kunnioittaminen, jota myös Pride edistää.

”Vastuullisuus on meille strateginen valinta. Ympäristövastuun lisäksi myös sosiaalisen vastuun osalta meiltä odotetaan vaikuttavaa ja mitattavaa toimintaa myös asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme tahoilta”, ARE:n viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Maiju Nupponen sanoo.