Hyppää sisältöön
Piantekin Space4you on irrallinen, muusta ympäristöstä eristetty tila. Se on omiaan toimimaan hygieenisenä neuvottelutilana tai hiljaisena työtilana.
  • Tiedotteet
-

15 tammikuun 2021 9:41

Are solmi yhteistyösopimuksen Piantekin antibakteeristen työtilojen asennuksista ja huolloista sekä projektipalveluista

Are ja Piantek ovat sopineet yhteistyöstä Piantekin valmistamien Space4you-työtilojen asennuksissa, huollossa ja ylläpidossa. Space4you-työtilat luovat puhtaita ja turvallisia ratkaisuja julkisiin tiloihin.

–Space4you on irrallinen, muusta ympäristöstä eristetty tila. Se on omiaan toimimaan hygieenisenä neuvottelutilana tai hiljaisena työtilana. Space4you on mitoitettu siten, että se mahtuu niin avotoimistoon, liiketiloihin, kauppakeskuksiin, apteekkeihin, virastotaloihin tai muihin julkisiin tiloihin, kertoo Piantekin toimitusjohtaja Jyrki Vainio.

Are huolehtii tilojen ammattimaisesta asennuksesta ja ylläpidosta ympäri Suomen.

–Yhteistyön avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme uudenlaisia ratkaisuja tilojen turvalliseen käyttöön, lupaa Aren Etelä-Suomen modernisointipalveluiden johtaja Sami Häkkinen.

Lisäksi Are ja Piantek syventävät yhteistyötään myös muissa kalusteasennuksissa. Piantekin ja Aren yhteistyö tarjoaa korkeatasoisen projektipalvelukokonaisuuden tilojen muutoksiin ja toteutuksiin. Piantekin tekninen erikoiskalusteosaaminen ja valmistus yhdistettynä Aren vahvaan tekniseen urakointiosaamiseen mahdollistavat asiakkaan tarpeisiin soveltuvan kokonaisuuden toimittamisen nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Lisätietoja:
Sami Häkkinen, johtaja, Are Oy, 040 516 4233. sami.hakkinen@are.fi
Jyrki Vainio, toimitusjohtaja Piantek Oy, 050 329 0790. jyrki.vainio@piantek.fi