Hyppää sisältöön
ARE:n omistavan Conficap-konsernin toimitusjohtaja Erik Toivanen on itsekin lajin aktiivinen harrastaja.
  • Uutiset
-

27 syyskuun 2023 5:30

ARE Sponssi tukee hyvinvointia ja liikkumista – Eiranrannan uudistuneeseen skeittipuistoon elinvoimaa talotekniikkayrityksen tuella

ARE:n sponsorointiohjelma ARE Sponssi täyttää marraskuussa vuoden. Hyvin käynnistyneeseen ohjelmaan on valittu jo lähes 30 Sponssi-kohdetta, ja seuraava yhteistyökumppanikohteiden valinta toteutetaan syyskuun lopussa.

ARE Sponssi -valinnoissa painotetaan sekä liiketoiminnan että vastuullisuustavoitteiden kannalta merkityksellisiä tuki- ja yhteistyökohteita.

”Keskitymme sponsoroinneissa nuorten ja lasten liikkumisen sekä hyvinvoinnin tukemiseen. Kenties saamme jaettua tätäkin kautta nuorille kipinää talotekniikka-alasta, ja ehkäpä joukosta löytyy tulevaisuuden arelaisia, jotka ovat tervetulleita meille talotekniikan pariin”, ARE:n viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Maiju Nupponen hymyilee.

”Perinteikkäänä perheyrityksenä koemme tärkeäksi tukea myös työntekijöidemme tavoitteellista harrastamista. Kaikkien monipuolisten tuettaviemme suhteen meille on tärkeää, että kohteet jakautuvat mahdollisimman tasaisesti urheilun, kulttuurin ja yleishyödyllisten kohteiden välillä, maantieteellisesti koko Suomessa sekä sukupuolien ja eri ikäryhmien välillä.”

Helsingin Eiranrannan skeittipuisto on matalan kynnyksen harrastuspaikka

Keväällä 2023 ARE lähti mukaan tukemaan helsinkiläisen rullalautailu- ja skuuttipuiston uudistusta. Eiranrannan upealla merellisellä paikalla sijaitsevalla puisto on toiminut jo vuosikymmenien ajan, ja remontti toteutettiin vanhan skeittipuiston perintöä ja ilmettä kunnioittaen. Puistoon on tehty uusi asfaltti ja skeittialueelle tuli uudet kalusteet sekä aiempaa vehreämpi ilme.

Skeittaus on matalan kynnyksen laji, johon otetaan mukaan kaikki taustasta ja iästä riippumatta. Tämä tekee siitä erinomaisen tukikohteen osana ARE:n yhteiskuntavastuun ja yhdenvertaisuustavoitteiden edistämistä. ARE on tehnyt myös aiemmin skeittiyhteistöitä ja ollut mukana tukemassa Chasing the Spot 2020 -hanketta ja rullalautailijoita matkalla Tokion olympialaisiin sekä REDIn skeittiparkkia.

”Skeittipuisto on avoin kaiken tasoisille harrastajille ja keskeisen sijaintinsa ansiosta sinne on helppo saapua. Kyseisessä skeittipuistossa olen itsekin skeitannut ja viettänyt mielettömästi aikaa omassa nuoruudessani. On hienoa, että perheyrityksemme tukee skeittipuiston jatkuvuutta ja tarjoaa harrastusmahdollisuuden myös nuoremmille sukupolville”, ARE:n omistavan Conficap-konsernin toimitusjohtaja Erik Toivanen kertoo.

Ponke’s Park sijaitsee osoitteessa Merisatamanranta 10. Kaikille avoimessa ja aloittelijoillekin hyvin sopivassa skeittipuistossa järjestetään kilpailuita sekä mm. skeittikoulua.

ARE:n lisäksi skeittipuiston uudistusta olivat tukemassa myös Lie Mi, PNT Group, Mellakka Helsinki sekä Makia.