Hyppää sisältöön
  • Uutiset
-

29 joulukuun 2023 8:00

ARE Sponssille erinomainen vastaanotto – vastuullisella sponsorointiohjelmalla jo 40 tukikohdetta

ARE Sponssi on toiminut hyvinvoinnin ja liikkumisen asialla loppuvuodesta 2022 lähtien. Sponsorointiohjelman avulla talotekniikkayrityksessä keskitytään sekä liiketoiminnan että vastuullisuustavoitteiden kannalta merkityksellisiin tuki- ja yhteistyökohteisiin. Ensimmäisenä toimintavuonnaan ARE Sponssi toimi 40 kohteen tukena.

ARE Sponssin käyttöönoton takana oli halumme toimia vastuullisesti ja läpinäkyvästi tukivalinnoissamme. Vastaanotto sponsorointiohjelmalle on ollut huikea, ja ARE Sponssia on hakenut jo lähes 150 tahoa. Olemme saaneet vuoden aikana luotua yhteistyökuvioita sekä päässeet tukemaan ahkeria ja monipuolisia lahjakkuuksia sekä harrastajia ympäri Suomen”, ARE:n viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Maiju Nupponen iloitsee.

Perheyritys ARE huomioi tuettavaksi myös henkilöstönsä, eli arelaisten, tavoitteellisia harrastuksia.

”Meille on tärkeää, että kohteet jakautuvat mahdollisimman tasaisesti paitsi urheilun, kulttuurin ja yleishyödyllisten kohteiden välillä, myös sukupuolien ja eri ikäryhmien välillä. Urheilun osalta painotamme valinnoissa lasten ja nuorten liikuntaharrastuksia ja hyvinvointia.”