Hyppää sisältöön
Skandium on Turun Brahenkadulle rakentuva kahden asuinkerrostalon kokonaisuus.
  • Tiedotteet
-

28 tammikuun 2019 7:15

Are toteuttaa kahden asuinkerrostalon talotekniikan Turun keskustassa

Turun ydinkeskustaan, Brahenkadulle rakentuu uusi kahden asuinkerrostalon kokonaisuus. Auratum Asunnot on valinnut Aren toteuttamaan Asunto Oy Skandiumin koko talotekniikan johon kuuluvat LVISA-työt, eli lämpö-, vesi-, ilmastointi-, sähkö- ja automaatiourakointi

Purkutyöt tontilla ovat lähes valmiit ja talojen rakentaminen alkaa keväällä 2019. Asuntojen arvioitu valmistumisaika on syksyllä 2021. Kahdesta 9-kerroksisesta talosta ja niiden väliin sijoittuvasta asukkaiden omasta kuntoilu- ja saunatilasta koostuvaan Skandiumiin rakentuu 105 kaupunkikotia. Kohteen moderni arkkitehtuuri ja asuinkerrostalojen ympärille levittyvä kaupunkikulttuuri antavat lupauksen ylellisestä asumisesta Turun sydämessä.

-Talotekniikalla on merkittävä rooli asuinmukavuuteen ja energiankulutukseen. Suunnitteilla olevien asuntojen pintojen alle kätkeytyy modernia ja ekologista teknologiaa. Ulko-oviin tulee sähköinen avausautomatiikka kulkua helpottamaan. Isoimmissa asunnoissa kylpyhuoneet varustellaan liiketunnistimilla toimivilla yövaloilla, kertoo Aren aluejohtaja Vesa-Matti Sahonen.

Auratum Asunnot on erikoistunut korkealuokkaiseen asumiseen rakennuttamalla uusia ja uudistamalla vanhoja arvokiinteistöjä. Jokainen kohde tehdään yhteistyössä tarkkaan valittujen yhteistyökumppanien kanssa.

-Yhteistyö Aren kanssa on jatkunut pitkään. Tämä on jo yhdeksäs kohteemme, jossa teemme yhteistyötä. On helppo luottaa myös tämän kohteen talotekniikka kokeneen toimijan käsiin, toteaa Auratum Asuntojen rakennuttamisen johtaja Petri Reunanen.

-On hieno luottamuksen osoitus, että pääsemme jatkamaan yhteistyötä Auratum Asuntojen kanssa. Pystymme varmistamaan kustannustehokkaan ja laadukkaan toteutuksen, kun pääsemme toteuttamaan kaikki talotekniikan osa-alueet, lupaa Sahonen.

Lisätietoja:
Vesa-Matti Sahonen, aluejohtaja, Are Oy, p. 040 524 6952, vesa-matti.sahonen@are.fi