Hyppää sisältöön
  • Tiedotteet
-

13 helmikuun 2023 6:00

ARE toteuttaa taloteknisiä töitä Joensuun torin uuteen liikerakennukseen

ARE valittiin lämpö-, vesi- ja ilmanvaihtotöiden toteuttajaksi Joensuun kauppatorin uuteen liikerakennukseen. Hankkeen tilaajana toimii Pohjois-Karjalan Osuuskauppa ja pääurakoitsijana Joensuun HS-Kiinteistösaneeraus Oy. ARE:n sopimuksen arvo on noin miljoona euroa.

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa rakennuttaa Joensuun kauppatorille noin 1 000 neliömetrin kokoisen liikerakennuksen. Rakentaminen käynnistyi syyskuussa 2022.

”Urakoimme uuden kauppahallin kaikki LVI- ja jäähdytystyöt. ARE toteuttaa rakennuksille elinvoimaa huolehtimalla niiden ilman, veden ja lämmön toimivuudesta, ja tämän kaikkia pohjoiskarjalaisia palvelevan hankkeen myötä pääsemme osalliseksi elinvoiman toteuttamisesta koko kaupungille”, ARE:n toimipistepäällikkö Petri Heiskanen sanoo.

”Joensuu on Pohjois-Karjalan maakuntakeskus ja tunnetusti tori toimii koko kaupungin sydämenä. Haluamme rakentaa toimivan ja pitkäikäisen liikerakennuksen palvelemaan asiakkaita monipuolisesti. ARE on kokenut tekijä ja luotettava kumppani meille tähän projektiin”, Pohjois-Karjalan Osuuskaupan kiinteistöpäällikkö Jani Lehikoinen kertoo.

Torin uusi kaksikerroksinen liikerakennus valmistuu kesällä 2023.

Lisätiedot:
Petri Heiskanen
toimipistepäällikkö, ARE Oy
p. 0400 717 265
petri.heiskanen@are.fi

Jani Lehikoinen
kiinteistöpäällikkö
p. 050 438 9758
jani.lehikoinen@sok.fi

Kuvan tiedot:

Joensuun kauppahallin arkkitehtisuunnittelu: Jaakko Puro oy
Sisustus- ja valaistussuunnittelu: Puroplan oy
Kaupallinen suunnittelu: Puroplan oy / PKO