Hyppää sisältöön
ARE:n urakoimaan, kokonaispinta-alaltaan 3 800 m²:n asumisyksikköön rakentuu 62 asuntoa.
  • Tiedotteet
-

21 syyskuun 2022 5:00

ARE urakoi talotekniikan Kauhajoen Vanhaintuki ry:n uuteen asumisyksikköön

Talotekniikkayritys ARE toteuttaa Kauhajoen Vanhaintuki ry:n uuden asumisyksikön lämpö-, vesi- ja ilmanvaihtourakat. Sopimuksen arvo on 1,1 miljoonaa euroa.

Kauhajoen Vanhaintuki ry tarjoaa ikääntyneille ihmisille viihtyisää kodinomaista asumista sekä laadukasta hoitoa ympärivuorokautisesti. Lisäksi palveluihin kuuluu vuokra-asumis- ja kotihoitopalveluita. Asumispalvelut tukevat ja edistävät asukkaiden hyvinvointia, turvallisuutta ja hyvää elämänlaatua.

Uuteen Männikönkodin asumisyksikköön rakentuu 62 asuntoa, joihin lukeutuu tuki- ja tehostetun palveluasumisen asuntoja. Uusi asumisyksikkö on kokonaispinta-alaltaan 3 800 m², ja sen rakennustyöt alkoivat heinäkuussa. Valmistuminen on vuoden 2023 loppupuolella.

”Hanke on meille ja Kauhajoen alueelle merkittävä. Uusi yhteistyömme Kauhajoen Vanhaintuki ry:n kanssa on lähtenyt hienosti ja mutkattomasti käyntiin”, ARE:n toimipistepäällikkö Jarno Haapamäki kertoo.

”Olemme iloisia saadessamme projektiin mukaan ARE:n kaltaisen valtakunnallisen tekijän. Uusi asumisyksikkö on meille iso hanke, ja luonnollisesti rakennuksen kaikki osa-alueet, sisäolosuhteet mukaan lukien, tulee olla ensiluokkaisesti toteutettuja”, Kauhajoen Vanhaintuki ry:n toiminnanjohtaja Tiina Rauhalaakso sanoo.

Lisätietoja:
Jarno Haapamäki
toimipistepäällikkö, Seinäjoki, ARE
jarno.haapamaki@are.fi
p. 040 487 8316

Tiina Rauhalaakso
toiminnanjohtaja, Kauhajoen Vanhaintuki ry.
tiina.rauhalaakso@kauhajoenvanhaintuki.fi
p. 040 573 4020