Hyppää sisältöön
  • Uutiset
-

16 tammikuun 2023 12:29

Arelaisten työvaatetus muuttuu keltaiseksi

Uusi vuosi tuo muutoksia myös ARE:n näkymiseen kaupunkikuvassa ja työmailla. Yli 100-vuotias perheyritys ARE luopuu oranssista työvaateväristään alkaneen vuoden aikana. Tutun oranssin värin siirtyessä taustalle, tilalle astuvat keltaiset työvaatteet.

”Uusi keltainen väri sitoo ARE:n ja arelaisten näkyvyyttä yhtenäisemmäksi, sillä aiemmin osassa projektikohteistamme on käytetty turvallisuussyistä keltaista vaatetusta. Työvaatevärin muutos vahvistaa osaltaan myös yli 3 300:n ammattilaisemme sitoutumista yhtenäiseen brändiin, kun myös konsernimme toisessa toimintamaassa Ruotsissa on käytössä keltaiset työvaatteet”, sanoo ARE:n brändi- ja viestintäpäällikkö Maiju Nupponen.

Oranssi väri jää käytöstä pikkuhiljaa ja arelaisten vaatetus keltaiseksi vaihtuu vuoden 2023 kuluessa. Osassa toimisto-, kauppakeskus- ja hotellikohteista ARE:n kiinteistöpalveluammattilaiset käyttävät myös sinistä ja mustaa vaatetusta.

Työvaatetus on myös turvallisuusasia

“Monissa työtehtävissämme edellytetään palosuojattua vaatetusta, jonka yhteydessä keltaisen huomioväriasun saatavuus on merkittävästi parempi. Normaaliolosuhteissa keltaisen huomiovärin luminanssi on suurempi, eli ihmissilmä havaitsee sen kirkkaampana. Tämä puolestaan parantaa näkyvyyttä ja havaittavuutta”, ARE:n turvallisuuspäällikkö Mikko Tiainen kertoo.