Hyppää sisältöön
  • Uutiset
-

21 marraskuun 2022 8:00

ARE:lle käyttöön uusi vastuullinen sponsorointiohjelma ARE Sponssi

Talotekniikkayritys ARE on julkaissut uuden sponsorointiohjelman. ARE Sponssin avulla yrityksessä keskitytään sekä liiketoiminnan että vastuullisuustavoitteiden kannalta merkityksellisiin tuki- ja yhteistyökohteisiin.

ARE Sponssi -yhteistyötä on mahdollista hakea urheiluun, kulttuuriin, tieteeseen, ympäristöstä huolehtimiseen tai muuhun yhteiskunnallista hyvinvointia edistävään toimintaan. Urheilukumppanuuksien valinnassa painotetaan lasten ja nuorten liikuntaharrastuksia ja hyvinvointia.

”Pyrimme siihen, että sponsorointikohteet jakautuvat mahdollisimman tasaisesti urheilun, kulttuurin ja yleishyödyllisten kohteiden välillä, maantieteellisesti koko Suomessa sekä sukupuolien ja eri ikäryhmien välillä. Urheilun osalta painotamme valinnoissa lasten ja nuorten liikuntaharrastuksia ja hyvinvointia. Kaikissa yhteistyö- ja sponsorointikohteissamme lähtökohtana on vastuullisen huomisen luominen meille kaikille”, kertoo ARE:n brändi- ja viestintäpäällikkö Maiju Nupponen.

ARE Sponssia voi hakea ympäri vuoden yrityksen verkkosivuston lomakkeella. Tuki- ja yhteistyökumppanuuskohteet valitaan kolme kertaa vuodessa; tammikuussa, toukokuussa ja syyskuussa. Päätöksistä ilmoitetaan kaikille hakeneille kuukauden sisällä hakuajan päättymisestä.