Hyppää sisältöön
ARE:n sopimukseen sisältyy noin 800 Turun kaupungin kohdetta, muun muassa kuvan pääkirjasto (kuva: Turun kaupunki/Gunnar Högnäs).
  • Tiedotteet
-

5 tammikuun 2023 6:00

ARE:lle puitesopimus Turun kaupungin sähköteknisistä töistä

Talotekniikkayritys ARE ja Turun kaupunki ovat solmineet kahden vuoden puitesopimuksen kaupungin rakennusten aikaveloituksella toteutettavista sähköteknisistä töistä. Puitesopimus käsittää noin 800 Turun kaupungin omistamaa rakennusta, aluetta ja vuokrakohdetta.

Sopimuskausi alkoi 1.12.2022, ja kaksivuotisella sopimuksella on kahden lisävuoden optio.

”Lähdemme toteuttamaan toimivaa yhteistyötä, ja tähtäimessämme on jo nyt kahden vuoden jatko sopimukselle. Heti yhteistyön aluksi pääsemme tekemään energiasäästöä tuottavia valaisinuudistuksia, kun vanhoja loisteputkivalaisimia aloitetaan vaihtamaan energiatehokkaisiin LED-valaisimiin”, toimialapäällikkö Juuso Peri kertoo ARE:n ja Turun kaupungin alkavasta yhteistyöstä.

Turun kaupungin kiinteistöt koostuvat muun muassa varhaiskasvatuksen, opetuksen, liikunnan, yhdyskuntatekniikan, hoitoalan, pelastustoimen, liike- ja toimisto- sekä asuinrakennuksista. Aikaveloituksella tehtävät sähkötekniset työt koskevat sähköjärjestelmien laitteiden ja laiteasennusten rakennus-, korjaus-, huolto- ja ylläpitotöitä.

”Sopimus on ARE:lle erittäin merkittävä, ja pääsemme myös työskentelemään tärkeissä turkulaisissa kohteissa. Sähkötöitä tehdään noin 800 rakennuksessa ja näillä näkymin kohteet tulevat työllistämään parikymmentä arelaista”, ARE:n yksikönjohtaja Lassi Kulo kertoo.

Lisätietoja:
Lassi Kulo
yksikönjohtaja, ARE
lassi.kulo@are.fi
p. 040 300 5867