Hyppää sisältöön
Are toteuttaa taloteknisiä töitä Kuopion kaupungin omistamiin ja hallinnoimiin kiinteistöihin, kuten kouluihin, virastotaloihin ja kuvan kaupungintaloon (kuva: Kuopion kaupunki/Soile Nevalainen).
  • Tiedotteet
-

29 elokuun 2022 7:16

Aren ja Kuopion kaupungin yhteistyö jatkaa kasvuaan

Are ja Kuopion kaupunki ovat tehneet kahden vuoden ja kahden optiovuoden puitesopimuksen kaupungin omistamien kiinteistöjen taloteknisistä töistä. Are on mukana kaupungin omistamien ja hallinnoimien kiinteistöjen lämpö-, vesi- ja ilmanvaihto- ja sähköpienprojekteissa sekä korjaus- ja huoltotehtävissä.

Aren kohteisiin kuuluu kaupungin julkisia rakennuksia, kuten terveydenhuollon rakennukset, koulut, lukiot, virastotalot, kaupungintalo, Kuopion musiikkikeskus, Kuopio-halli ja pääkirjasto. Mukana ovat myös Kuopioon liitettyjen Vehmersalmen, Maaningan, Nilsiän ja Juankosken julkiset kiinteistöt. Aren ja Kuopion kaupungin yhteistyö LVIS-töiden puitekumppanina on jatkunut jo vuodesta 2007 alkaen.

”Osaamisellamme ja keskinäisellä luottamuksella olemme saaneet aikaan hedelmällisen yhteistyön Kuopion kaupungin kanssa”, Aren yksikönjohtaja Petri Hirvonen iloitsee.

Aren laaja palvelutarjonta yhdistettynä monipuoliseen osaamiseen toimi ratkaisevana tekijänä taloteknisen kumppanin valinnassa.

”Täytimme korkean vaatimustason työnjohdosta ja erityyppisten julkisten rakennusten kunnossapito- ja urakointiosaamisesta LVI- ja sähkötöissä”, Hirvonen kertoo.

”Haimme kokenutta ja luotettavaa toimijaa kaupungin talotekniseen puitekumppanuuteen. Arella on aiemman hyvin toimivan yhteistyömme pohjalta muodostunut selkeä ymmärrys erilaisista toiminnoista ja tarpeista kiinteistöissämme”, Kuopion kaupungin Tilapalveluiden talotekniikka-asiantuntija Janne Ratilainen sanoo.

Lisätietoja:
Petri Hirvonen
yksikönjohtaja, Are Oy
p. 050 472 6404
petri.hirvonen@are.fi

Janne Ratilainen
talotekniikka-asiantuntija, Kuopion kaupunki
p. 044 718 1367
janne.ratilainen@kuopio.fi