Hyppää sisältöön
Pääkaupunkiseudun kylmätiimi vasemmalta: Sami Räntilä, Marko Koski, Iida Videman (harjoittelija), Santtu Linnossuo, Harri Lehto ja Veli-Matti Ilmolahti.
  • Uutiset
-

5 joulukuun 2022 10:30

ARE:n pääkaupunkiseudun kylmätiimissä vahva osaaminen

ARE:lla on yli parinkymmenen vuoden mittainen kokemus jäähdytys- ja kylmälaitetöistä valtakunnallisesti ympäri Suomen. ARE:n uudessa toimintamallissa jäähdytys- ja kylmätekniikka on nostettu yhdeksi kasvuteknologiaksi ja vahvistettavaksi painopistealueeksi. Tämän myötä ARE:n kylmäosaamista ja kylmäammattilaisten rivejä on vahvistettu. Pääkaupunkiseudun kylmätiimin vetäjänä aloitti toimialapäällikkö Veli Matti-Ilmolahti.

ARE:n kylmäasiakkuudet pääkaupunkiseudulla ovat keskittyneet ilmastoinnin ja teollisuuden jäähdytyksiin, kylmälaitteiden huoltoon, serveritiloihin ja kaupan kylmään. Sekä Ilmolahti että ARE:n Kasvuteknologioista vastaava johtaja Marko Otranen näkevät kylmäosaamiselle loistavat kasvumahdollisuudet.

”Uudistuneen lainsäädännön vuoksi markkinoilla panostus on ympäristöystävällisissä kylmäaineissa, mikä on erinomainen asia. Tiimistämme löytyy esimerkiksi Co2-osaamista, eli voimme tarjota asiakkaillemme nykyaikaisen hiilidioksidipohjaisen ratkaisun, joka on energiatehokas ja ympäristölle turvallinen”, Ilmolahti kertoo.

”ARE:n palvelut kattavat kaikki talotekniikan osa-alueet, jolloin asiakas saa toteuttamissamme jäähdytys- ja kylmäratkaisuissa aina varmuudella energiatehokkaan, häiriöttömän ja turvallisen ratkaisun. Pääkaupunkiseudun vahvistunut kylmätiimi tukee valtakunnallista kasvuamme ja lisää mahdollisuuksiamme palvella nykyisiä ja uusia asiakkaitamme kylmäteknisten järjestelmien koko elinkaaren aikana: uudisasennuksissa, huollossa- ja ylläpidossa sekä modernisoinnissa”, Otranen sanoo.

Pääkaupunkiseudun kylmätiimissä Ilmolahden rinnalla toimivat Marko Koski, Santeri Linnossuo, Harri Lehto ja Sami Räntilä. Tiimin toimintaa täydentävät 23 ammattitaitoista ja kokenutta kylmäasentajaa.

Veli-Matti on aloittanut kylmäuransa asentajana ja toiminut uran varrella muun muassa projektipäällikkönä. Toimialapäällikön roolissa hänellä on vahvat näkymät tiimilleen.

”Päämääränämme on palvella asiakkuuksiamme laajemmin ja tarjota kokonaisvaltaisempaa kylmäteknistä osaamista ja palvelua. Tähän meillä on hyvät edellytykset. Tiimimme on todella motivoitunut, ja puhaltaa yhteen hiileen. Motivoitunut ja hyvän ryhmähengen omaava porukka on kaikki kaikessa ja tähän, myös panostamme. Arvostan todella kaikkia tiimimme jäseniä ja hieno nähdä, kuinka nopeasti olemme yhdessä saaneet homman tähän pisteeseen”, Veli-Matti sanoo.

Lisätietoja:
Veli-Matti Ilmolahti
toimialapäällikkö, kylmätekniikka, ARE
p. 040 412 9251
veli-matti.ilmolahti@are.fi

Marko Otranen
johtaja, Kasvuteknologiat, ARE
p. 040 300 5706
marko.otranen@are.fi