Hyppää sisältöön
  • Uutiset
-

28 helmikuun 2024 6:30

ARE:n uusi Energia- ja asiantuntijapalvelut -liiketoiminto luomassa kestäviä kiinteistöjä sukupolvelta toiselle

ARE julkisti vuoden alussa uuden strategian, jonka keskiössä ovat asiantuntijuus, vastuullisuus ja tulevaisuus. Palvelu- ja projektiliiketoimintayksiköiden rinnalle perustettiin samalla uusi liiketoiminto, Energia- ja asiantuntijapalvelut, vahvistamaan ARE:n strategisia kasvutavoitteita.

Uusi liiketoiminta keskittää energia- ja asiantuntijapalveluiden osaamisen ARE:n sisällä ja tuo osaamista entistä näkyvämmäksi. Yhteistyö ARE:n palvelu- ja projektiliiketoiminnan kanssa on tiivistä, jolloin realistinen näkemys päivän tekemiseen säilyy asiantuntijayksikössäkin.

”Energia- ja asiantuntijapalvelut -liiketoiminta kokoaa yhteen talotekniikan ja energiahallinnan asiantuntijamme, etä- ja hälytysvalvonnan, ARE Cloud -pilvivalvomopalvelut sekä energiahankkeet”, kertoo Energia- ja asiantuntijapalveluiden yksikönjohtaja Tuomas Hokkanen.

Rakennettu ympäristö aiheuttaa yhteensä noin kolmanneksen Suomen kokonaispäästöistä, joten uudella liiketoiminnalla on merkityksellinen rooli kiinteistöjen päästöjen pienentämisessä. Samalla kun ARE:n asiantuntijuutta on keskitetty ja vahvistettu, monipuolinen asiantuntijoiden tiimi pystyy ketterästi tukemaan asiakkaita erilaisissa energiatehokkuushankkeissa sekä koko vihreässä siirtymässä. Lisäksi Energia- ja asiantuntijapalvelut -liiketoiminto toimii ARE:n palvelutuotannon tukena.

”Tuomme uusia tuulia tuotantoon toimintaympäristömme ymmärryksellä. Panostamme siihen, että meiltä löytyy viimeisimmät teknologiset ratkaisut ja alan paras osaaminen yhden katon alta”, Hokkanen päättää.

Lisätietoja:
Tuomas Hokkanen
yksikönjohtaja, Energia- ja asiantuntijapalvelut, ARE
tuomas.hokkanen@are.fi