Hyppää sisältöön
Henry Keihäs on nimitetty ARE:n tietohallintojohtajaksi ja laajennetun johtoryhmän jäseneksi 13.2.2024 alkaen.
  • Tiedotteet
-

19 joulukuun 2023 6:00

Henry Keihäs nimitetty ARE:n tietohallintojohtajaksi

Henry Keihäs on nimitetty ARE:n tietohallintojohtajaksi ja laajennetun johtoryhmän jäseneksi 13.2.2024 alkaen. Tietohallintojohtaja (Chief Information Officer eli CIO) vastaa koko ARE:n IT-infrastruktuurin strategisesta kehittämisestä, eli käytännössä hän johtaa tietojärjestelmien hankintaa, kehitystä ja ylläpitoa.

Henry on kokenut johtaja, jolla on monipuolinen kokemus tietohallinnon strategisista muutoshankkeista. Hän siirtyy tehtävään perheyhtiö Kiillon CIO:n tehtävästä. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa Postilla, Telialla sekä tietohallinnon konsultointitehtävissä.

”Henry tuo mukanaan vankan kokemuksen ja laajan asiantuntemuksen tietohallinnon alalta. Hän on johtanut menestyksekkäästi useita merkittäviä IT-projekteja ja osoittanut vahvaa kykyä tehokkaaseen teknologian hyödyntämiseen liiketoiminnan kasvattamiseksi. Hän tuo mukanaan myös näkemyksen digitalisaation mahdollisuuksista ja tulevaisuuden teknologiatrendeistä, jotka ovat keskeisiä tekijöitä ARE:n kasvun ja menestyksen kannalta”, kertoo ARE:n talousjohtaja Mats Danielsson.

”Odotan innolla, että pääsen tarttumaan tehtäviini ARE:lla. Talotekniikka-alalla on merkittävä rooli ja kasvumahdollisuudet vihreän siirtymän toteuttamisessa, jota voimme vauhdittaa hyödyntämällä innovatiivisia ratkaisuja sekä varmistamalla, että tietojärjestelmät ovat ajan tasalla ja vastaavat liiketoiminnan tarpeisiin. Digitalisaatio, data ja järjestelmät ovat työkaluja arelaisten ja asiakkaiden elämän parantamiseen. On hienoa päästä osaksi ARE:n tarinaa” Henry sanoo.