Hyppää sisältöön
Jesse Rehn aloitti ARE:n Project Management Office (PMO) -toiminnon hankekehityspäällikkönä.
  • Uutiset
-

2 marraskuun 2022 11:51

Jesse Rehn ARE:n hankekehityspäälliköksi

Jesse Rehn (DI) aloitti 10.10.2022 hankekehityspäällikkönä ARE:n Project Management Office (PMO) -toiminnossa. Rekrytoinnilla ARE vahvistaa asemaansa kumppanina jo projektien varhaisessa vaiheessa. Uudessa tehtävässä Rehn vastaa projektikannan aktiivisesta kehittämisestä etsimällä uusia hankemahdollisuuksia, ja kehittämällä niissä asiakkaille arvoa tuottavia järjestelmäratkaisuja.

Talotekniikan rooli kasvaa rakentamisessa entistä merkityksellisemmäksi. ARE haluaa tukea asiakkaitaan hankekehityksessä jo aiempaa varhaisemmassa vaiheessa.

”Talotekniikka on ala, joka vaikuttaa rakennuksissa moneen osa-alueeseen – niin sisäilmaan, energiatehokkuuteen, käyttäjäystävällisyyteen kuin turvallisuuteen. Parhaan lopputuloksen saa kaikilla näillä osa-alueilla, kun olemme mukana jo projektin alkuvaiheessa. Hankekehityksen avulla asiakkaamme saa kiinteistöönsä talotekniikan, joka vastaa juuri hänen tavoitteitaan”, PMO:n johtaja Katja Pekkanen kertoo.

”Hankeosaamisen kasvattaminen on tärkeä askel ARE:n projektisalkun kehittämisessä. Rehnin tehtävänä on tunnistaa ARE:lle sopivat hankkeet jo varhaisessa vaiheessa ja kehittää yhteistyössä asiakkaan kanssa parhaiten asetetut tavoitteet täyttävä toteutusratkaisu.”

Rehnillä on monipuolinen kokemus talotekniikka-alalta. Hän siirtyy tehtävään Caverionin hankekehitysinsinöörin tehtävästä.

”Olen käytännönläheinen ihminen. Odotan innolla, että saan kääriä hihat ARE:n nykyisten ja tulevien hankkeiden kanssa. Olen työskennellyt sekä työnjohdossa että asennuksessa, joten ymmärrän, mitä työmaa tarvitsee toteutuakseen”, Rehn kertoo

Rehn asuu Keravalla vaimonsa ja kolmen vinttikoiran kanssa. Harrastuksiin kuuluu muun muassa vinttikoirien harrastustoiminnan edistäminen.

”Kuulun Helsingin vinttikoirakerho r.y:n hallitukseen ja viihdyn mielelläni koirien juoksuharrastuksen parissa Tuomarinkartanon vinttikoiraradalla. Harrastan myös Crossfitiä oman kuntoni ylläpitämiseksi.”


Jesse Rehn lyhyesti:
Syntynyt 1987


Koulutus:
Diplomi-insinööri

Keskeinen aiempi työkokemus:

Hankekehityspäällikkö, ARE Oy, 2022-

Hankekehitysinsinööri (talotekniikka), Caverion Suomi Oy, Helsinki 2019–2022

Projektinhoitaja ja myöhemmin projektipäällikkö (sähköistys), Caverion Suomi Oy, Vaasa 2016–2019

Sähköasentaja, Finavia Oyj 2007–2014