Hyppää sisältöön
  • Tiedotteet
-

29 joulukuun 2022 6:00

Kauhavan uuden hyvinvointikeskuksen kiinteistönhoito ARE:lle

ARE aloittaa Kauhavan hyvinvointikeskuksen kiinteistö- ja ylläpitokumppanina. Sopimus uuden 8 500 neliöisen sosiaali- ja terveyskeskuksen kanssa astuu voimaan 1.1.2023 alkaen.

Aiemmin hajautetusti sijainneet sosiaali- ja terveysalan palvelut aloittivat lokakuussa toiminnan saman katon alla. Uudenmallisessa hyvinvointikeskuksessa toimivat nyt alueen sosiaali- ja terveyspalvelut; hammashoito, laboratorio, röntgen, psykiatriset poliklinikat sekä työterveys.

Kauhavan hyvinvointikeskuksen kiinteistön ylläpito ja huolto siirtyvät ARE.lle 1. tammikuuta alkaen. Talotekniikkayrityksen vastuulla on, että rakennuksessa asioivat ja siellä työskentelevät pääsevät toimimaan uuden kiinteistön miellyttävissä ja toimivissa olosuhteissa.

”Kauhavan lakeuksille on rakennettu komia uusi pytinki, joka palvelee hyvinvointialueen asukkaita kaikki samalta luukulta -periaatteella. Myös ARE tuottaa kiinteistönhoidon ja talotekniset palvelut yhdeltä luukulta. Kiinteistön suunnittelussa on otettu hyvin huomioon laitteistojen huollot. Keskittämällä talotekniikkajärjestelmät samoihin tiloihin, pystymme varmistamaan kiinteistön käyttäjille hyvät olosuhteet ja teknisten laitteiden toimivuuden”, ARE:n avainasiakaspäällikkö Jussi Ala-Honkola sanoo.

”On kaikkien kannalta ehdottoman tärkeää, että ARE:n palvelut integroituvat kiinteistön käyttäjien tarpeeseen. Tähän olemme kiinnittäneet huomiota myös sopimuksen neuvotteluvaiheessa. Kokenut ja osaava kiinteistöhoitokumppani on meille erinomainen asia”, toimitusjohtaja Hannu Ristaniemi kertoo.

Lisätiedot:
Jussi Ala-Honkola
avainasiakaspäällikkö, ARE
p. 0400 257 658

Hannu Ristaniemi
toimitusjohtaja, Kauhavan Hyvinvointikeskus Oy
p. 050 304 4665