Hyppää sisältöön
  • Tiedotteet
-

19 joulukuun 2022 10:05

Kylmä-2000 yhdistyy osaksi ARE:a

ARE osti keväällä 2021 Kylmä-2000 Oy:n, joka on yksi Suomen johtavista kylmäalan yrityksistä. Kaupan kylmätekniikkaan erikoistunut yritys on toiminut tähän asti omalla nimellään, mutta keväällä 2023 yhtiö sulautuu osaksi ARE:a. Sulautumisen suunniteltu ajankohta on 1.4.2023. Sulautuminen tukee ARE:n strategiaa ja uutta toimintamallia, jossa kylmätekniikka on yksi kasvuteknologioista.

Kylmä-2000 työllistää noin 50 ammattilaista ja sen liikevaihto on noin 6,5 miljoonaa euroa. Sulautuminen mahdollistaa molemminpuolisia synergiaetuja niin tukitoimintojen kuin kattavamman palveluvalikoiman osalta.

– Uskomme kylmämarkkinan kasvuun. Kylmätekniikka on osa-alue, joka vaatii erityisosaamista ja johon vaikuttavat muun muassa kiinteistöjen energiatehokkuusvaatimukset. Yhdessä olemme entistäkin vahvempi ja monipuolisempi toimija, toteaa ARE:n Etelä-Suomen palveluliiketoiminnan johtaja Jyri Seppänen.

Palveluiden tuottaminen jatkuu tutun henkilöstön toimesta

Sulautuminen ei vaikuta henkilöstöön, asiakkaisiin tai sopimuksiin. Yhtiön koko henkilöstö jatkaa ARE:ssa vanhoina työntekijöinä.

–On hienoa liittyä osaksi ARE:a, joka alan johtavana toimijana tarjoaa meille mahdollisuuden auttaa asiakkaitamme entistä laajemmin. Yhdistyminen suunnitellaan yhdessä henkilöstöä kuunnellen, kertoo Kylmä-2000 toimitusjohtaja Mikko Niemi.


Kylmä-2000 Oy on vuonna 1987 perustettu kylmäalan yritys, joka on erikoistunut kaupanalan kylmäratkaisuihin. Yritys työllistää noin 50 ammattilaista Etelä-Suomessa ja sen liikevaihto on noin 6,5 miljoonaa euroa. www.kylma2000.fi