Hyppää sisältöön
ARE-konsernin henkilöstöjohtajana kuusi vuotta toiminut Kaisa Tuuliainen on päättänyt siirtyä uusiin haasteisiin ARE:n ulkopuolella.
  • Uutiset
-

21 syyskuun 2023 9:00

Muutoksia johtoryhmässä: Henkilöstöjohtaja Kaisa Tuuliainen jättää tehtävänsä

ARE-konsernin henkilöstöjohtajana kuusi vuotta toiminut Kaisa Tuuliainen on päättänyt siirtyä uusiin haasteisiin ARE:n ulkopuolella. Kaisa jatkaa vastuullisena henkilöstöjohtajana marraskuun loppuun asti. Seuraajan rekrytointi on käynnissä.

Kaisalla on ollut merkittävä rooli ARE:n kulttuurin rakentajana ja arelaisten osaamisen kehittämisen mahdollistaja.

”Kaisa on ollut tuki henkilöstöasioissa Suomen ja Ruotsin ARE:n lisäksi myös Conficapille. Hänen johdollaan olemme kehittäneet ARE:n organisaatiota ja vieneet turvallisuuskulttuurin uudelle tasolle. Ihailen hänen energiaansa ja monipuolista osaamistaan, jolla hän on tehtävää hoitanut. Haluamme kiittää häntä työstä ARE:n hyväksi ja toivottaa menestystä hänen tulevalle uralleen, kiittää toimitusjohtaja Jarno Hacklin

”Harkitsin tätä päätöstä huolella, sillä olen saanut tehdä töitä huippuammattilaisten kanssa, joilta olen saanut paljon oppia ja tukea omassa roolissani. Kuuden vuoden jälkeen on kuitenkin oikea aika siirtyä uusiin haasteisiin. Haluan kiittää jokaista arelaista, jonka kanssa olen saanut tehdä töitä ja rakentaa Aresta entistä parempaa työyhteisöä ja yritystä yhdessä. On ollut ilo ja kunnia saada työskennellä kanssanne”, kiittää Kaisa.