Hyppää sisältöön
Peter Ramstedt nimitetään ARE Sverige AB:n toimitusjohtajaksi ja ARE-konsernin johtoryhmän jäseneksi 1. tammikuuta 2024 alkaen.
  • Tiedotteet
-

12 lokakuun 2023 11:07

Peter Ramstedt on nimitetty ARE Sverige AB:n uudeksi toimitusjohtajaksi

ARE-konsernin toimitusjohtaja Jarno Hacklin on toiminut helmikuusta 2023 lähtien oman roolinsa ohella myös ARE Sverige AB:n toimitusjohtajana. Uudelle strategiakaudelle siirryttäessä Itä- ja Länsi-Ruotsin aluejohtaja Peter Ramstedt nimitetään ARE Sverige AB:n toimitusjohtajaksi ja ARE-konsernin johtoryhmän jäseneksi 1. tammikuuta 2024 alkaen.

Peter Ramstedt jatkaa uuden roolinsa lisäksi Itä-ja Länsi-Ruotsin aluejohtajana vastaten Kungälvs Rörläggerin ja Inter El:n toiminnasta. Emil Silverberg jatkaa Etelä-Ruotsin aluejohtajana vastaten Climat80-konsernista, johon kuuluvat Climat80, Climat80 Entreprenad, Elfast, Klimatkyl, Lunds Värme & Sanitet ja Stjernfeldts VVS.

Peter Ramstedt on kokenut liiketoimintajohtaja, jolla on monipuolinen kokemus huolto- ja asennuspalveluista. Hän siirtyi ARE:lle ISS:n avainasiakaspäällikkön tehtävästä ja ennen tätä toimi Caverionin aluejohtajana.

”Olen iloinen voidessani luovuttaa Ruotsin toimitusjohtajan tehtävän Peterille. Meidän on priorisoitava ja keskityttävä siihen, mitä kukin markkina vaatii”, sanoo ARE Groupin toimitusjohtaja Jarno Hacklin.

”Minua kiinnostaa ARE:n laaja palveluvalikoima ja ratkaisut, jotka tukevat kiinteistöjä koko niiden elinkaaren ajan. Olen jo aiemmin työskennellyt useimpien konserniin kuuluvien yhtiöiden kanssa ja tunnen niiden asiantuntemuksen ja laadun, joka läpäisee koko tarjonnan. Monialaisuus sekä palveluissa että projekteissa yhdistettynä aktiiviseen kestävän kehityksen työhön ovat resepti tulevaisuuden menestykseen”, Peter Ramstedt sanoo.

Lisätietoja:
Helene Dahlgren, henkilöstöpäällikkö, ARE Sverige AB
+46 (0)76 181 96 30
helene.dahlgren@are-group.se

Peter Ramstedt, aluejohtaja, Itä- ja Länsi-Ruotsi, ARE Sverige AB
+46 (0)73 070 93 47
peter.ramstedt@kror.se