Hyppää sisältöön
  • Uutiset
-

28 kesäkuun 2024 1:00

Sponsorointiohjelma ARE Sponssilla jo yli 50 tuki- ja yhteistyökohdetta

Talotekniikkayritys ARE:n sponsorointiohjelma ARE Sponssi on ollut toiminnassa puolentoista vuoden ajan. Hakemuksia sponsorointiohjelmaan on tullut tällä ajalla jo lähes 250 kappaletta, joista yhteistyöhön on lähdetty yli 50 eri tahon kanssa.

ARE Sponssi -valinnoissa painotetaan yrityksen liiketoiminnan ja vastuullisuustavoitteiden kannalta merkityksellisiä tuki- ja yhteistyökohteita.

”Upeiden yhteistyökumppaneidemme joukkoon lukeutuu sekä yksilö- että joukkueharrastajia ja urheiluseuroja yli kahdenkymmenen lajin parista. Nuorten ja lasten liikkumisen sekä hyvinvoinnin tukemisen ohella koemme tärkeäksi tukea myös työntekijöidemme tavoitteellista harrastamista”, ARE:n viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Maiju Nupponen kertoo.

ARE Sponssi -valinnoissa huomioidaan myös tuettavien kohteiden jakautuminen mahdollisimman tasaisesti urheilun, kulttuurin ja yleishyödyllisten kohteiden välillä, maantieteellisesti koko Suomessa sekä sukupuolien ja eri ikäryhmien välillä. Seuraava yhteistyökumppanikohteiden valinta toteutetaan syyskuun lopussa.

We ARE Together -skeittiramppi vauhdittaa Suomen suurinta skeittitapahtumaa

ARE Sponssi on mukana tukemassa 28.-30.6.2024 Helsingissä järjestettävää HELride Event -skeittaustapahtumaa. Skeittaus on matalan kynnyksen laji, johon pääsevät mukaan kaikki iästä ja taustasta riippumatta. Tämä tekeekin siitä erinomaisen tukikohteen, osana talotekniikkayrityksen yhteiskuntavastuun ja yhdenvertaisuustavoitteiden edistämistä.

Tänä vuonna kymmenvuotisjuhliaan viettävä yhteisöllinen skeittitapahtuma kerää paikalle lajin huiput Suomesta ja ulkomailta. Tapahtuman skeittinäytöksiä nähdään viikonlopun aikana useassa seassa eri kohteessa Helsingissä. HELride Event huipentuu sunnuntaina Eiranrannan skeittipuistossa järjestettävään tapahtumapäivään, jonne rakentuu myös ARE:n logolla täydennetty We ARE Together -skeittiramppi.

ARE on tehnyt myös aiemmin skeittiyhteistöitä tukemalla rullalautailijoiden matkaa Tokion olympialaisiin Chasing the Spot 2020 -hankkeessa, helsinkiläisen kauppakeskus REDIn skeittiparkkia sekä Eiranrannan rullalautailu- ja skuuttipuiston uudistusta.