Hyppää sisältöön
  • Tiedotteet
-

26 tammikuun 2024 6:00

Tomi Virola aloitti ARE:n asiakaskokemusjohtajana

Insinööri Tomi Virola nimitettiin 1.1.2024 alkaen ARE:n asiakaskokemusjohtajaksi ja laajennetun johtoryhmän jäseneksi. Virola vastaa tehtävässään asiakaskokemuksen kehittämisestä yhdessä ARE:n liiketoimintojen kanssa.

Virolalla on lähes 20 vuoden monipuolinen kokemus erilaisesta kehitystoiminnasta, muun muassa asiakkuuden johtamisesta ja asiakaskokemuksen parantamisesta. Hän siirtyy tehtävään ARE:n kehityspäällikön roolista, jossa hän on työskennellyt maaliskuusta 2023 lähtien.

”Tavoitteena on parantaa entisestään asiakaslähtöistä palvelukulttuuria ja varmistaa positiivinen asiakaskokemus kiinteistön elinkaaren kaikissa vaiheissa. Tomi tuo laajennettuun johtoryhmäämme vahvaa osaamista ja näkemystä tämän tavoitteen saavuttamiseksi”, sanoo ARE:n toimitusjohtaja Jarno Hacklin.

”Olen innoissani päästessäni kehittämään asiakastyötä yhdessä arelaisten ja asiakkaidemme kanssa. Haluamme syventää asiakasymmärrystämme ja päästä paremmin kiinni asiakkaidemme odotuksiin ja tarpeisiin”, Tomi Virola sanoo.

”Käynnistämme ARE:n kaikkia liiketoimintayksiköitä osallistavan kehitysohjelman, jossa tulemme yhdistämään toimintatapojamme ja löytämään uusia keinoja asiakaskokemuksen parantamiseksi. Sitoudumme tähän työhön vahvasti johtoryhmätasolta asti. Uskon, että tämän myötä toimintamme tulee jatkossa näyttäytymään asiakkaillemme nykyistä tasalaatuisempana”, Virola kertoo.