Hankekehitys ja urakkamuodot

ARE:n avulla saat kiinteistöösi talotekniikan, joka vastaa juuri sinun tavoitteitasi.
2 900
talotekniikan ammattilaista
KVR-urakointi ja hankekehitys

Yhteistoiminnalliset urakkamallit ovat vahvuutemme.

Rakennushankkeet edellyttävät kasvavissa määrin yhteistyötä eri toimijoiden kesken. Hankekehityksemme asiantuntijuus ja osaava projektinjohto tukevat toimintaa KVR- ja allianssiurakoissa, varmistaen että saat kiinteistöösi talotekniset ratkaisut, jotka tuottavat kiinteistöön käyttäjien tarpeita ja asetettuja tavoitteita vastaavat olosuhteet ja toiminnallisuuden. 

 

Hankekehitys

Ammattilaistemme osaaminen on tukenasi ohjaamassa suunnittelua koko hankkeen ajan. Näin varmistat, että kiinteistösi talotekniikkaratkaisut toimivat yhteen mahdollisimman energiatehokkaasti ja modernin tekniikan parhaita ratkaisuja hyödyntäen.

Hankekehityksemme kehittää ja vertailee talotekniikkaratkaisuja, toimien hankkeesi suunnittelun tukena. 

 

KVR-urakointi

KVR-urakassa kannamme kokonaisvastuun hankevaiheesta aina käyttöönottoon.  Kun taloteknisen suunnittelun tuki, hankintakanavat ja työvoima sekä projektin työvaiheet ovat yksissä luotettavissa käsissä, lopputuloksesta tulee onnistunut. Olemme toteuttaneet  KVR-mallilla hankkeita, joissa talotekniikkaurakka on valmistunut 0-virheluovutuksena.

 

Allianssihankkeet 

Allianssirakentamisesta on muodostunut yksi nopeiten kasvavista urakkamuodoista, joka sopii erityisesti suurten ja monimutkaisten hankkeiden toteutukseen.

Allianssissa eri toimijoista muodostetaan yksi organisaatio, jossa osapuolet vastaavat toteutettavan projektin suunnittelusta ja rakentamisesta, ja jakavat projektiin liittyvät sekä positiiviset että negatiivisia riskit yhteisvastuullisesti.

Olemme toimineet menestyksekkäästi useissa allianssihankkeissa, tuoreimpina esimerkkeinä Botnia High 5 -allianssi ja Lapin keskussairaalan laajennus

Jaa tämä:

Tutustu Are Sensukseen

ARE:n patentoima Are Sensus® on cleantech-kriteerit täyttävä talotekninen järjestelmä. Sensus toimitetaan aina KVR-urakkana, jolla taataan saumattomasti toimiva talotekniikka.