Hyppää sisältöön

Halpa-Halli

Halpa-Halli-ketjun kiinteistöt ovat ARE Cloudin vastuullisessa valvonnassa.

ARE:n ja Halpa-Hallin vuonna 2015 alkanut yhteistyö on laajentunut vuosien varrella.

Suomalainen kauppaketju Halpa-Halli toimii valtakunnallisesti 35 kiinteistössä. Yhteistyö ARE:n ja myymäläketjun välillä käynnistyi jo vuonna 2015 taloteknisillä huoltosopimuksilla, ja vuoden 2023 alusta ARE:n vastuulle siirtyi myös myymäläketjun kylmätekniikan huolto. Sopimus ARE Cloudin käyttöönotosta tehtiin 2022–2023 vuodenvaihteessa. ARE Cloud toimii rakennusten käyttöliittymänä ja tiedonkeruujärjestelmänä, joka tuo kiinteistöjen datan nopeasti nähtäville ja hyödynnettäväksi.

Helppokäyttöiseen järjestelmään voi integroida eri-ikäisiä ja eri merkkisiä automaatiojärjestelmiä. ARE Cloud mahdollistaa myös pörssisähkön hinnan mukaiset tai sääennusteen mukaan ennakoivat ohjaukset.

Valtakunnallisesti toimiva ARE pystyy palvelemaan loistavasti Halpa-Hallin laajaa myymäläkenttää. Teknisen huoltosopimuksen ja kaupankylmän lisäksi ARE tukee Halpa-Hallia säästötavoitteiden saavuttamisessa.

FAKTAT:

Kumppani: Halpa-Halli

Kohteissa: Halpa-Hallin myymäläketju koko Suomen alueella

Laajuus: yli 30 kiinteistöä

ARE:n rooli: kiinteistönhoito, talotekniset huollot, kylmätekniikan huollot sekä ARE Cloud

Aika: 2015 –

ARE Cloud optimoi, hallinnoi ja ennustaa

Toiminnan tehostumisen ja pitkän aikavälin kustannussäästöjen lisäksi ARE Cloud edistää energiansäästötavoitteiden saavuttamista sekä hiilijalanjäljen pienentämistä.

”Oma arki on helpottunut, kun kiinteistöjen energiaseurantaa voi tehdä helposti yhdellä näkymällä. ARE Cloud -palvelu sopii kiinteistöstrategiaamme, jossa tarkoituksenamme on tehdä kattavaa kiinteistönhallintaa keskitetysti.”

Joonas Kontio, Halpa-Hallin kiinteistöpäällikkö.