Hyppää sisältöön
Antilooppi toimitila

Antilooppi

ARE vastaa Antiloopin 33 kohteen kiinteistönhoidosta, teknisistä huolloista, sähkökäytönjohdosta sekä ulkoalueiden hoidosta.

ARE:n ja Antiloopin yhteistyöllä säästetään merkittävästi energiaa ja kustannuksia.

Antilooppi on pääkaupunkiseudulla toimiva kiinteistöomistaja, joka kehittää toimitilojaan vastuullisesti ja pitkäjänteisesti. ARE ja Antilooppi ovat tehneet sujuvaa yhteistyötä kiinteistönhoidon parissa jo vuodesta 2017 lähtien.

ARE:n vastuulle siirtyi vuonna 2022 Antiloopin 33 kohteen kiinteistönhoito, tekniset huollot, sähkökäytönjohto sekä ulkoalueiden hoito. Lisäksi sopimukseen sisältyy ARE:n energianhallintapalvelu Energiamanageri.

Energiamanageripalvelu tukee ja kehittää Antiloopin kiinteistöjen energiataloutta varmistaen parhaat mahdolliset ja samalla energiatehokkaat olosuhteet jokaisessa kiinteistössä. Energiamanageri auttaa mm. optimoimaan Antiloopin kiinteistöjen energiankäyttöä ja tunnistamaan konkreettisia, kohdekohtaisia energiansäästömahdollisuuksia.

Energiataloutta paimentavan Energiamanagerin ohella ARE:n ja Antiloopin vastuulliseen yhteistyösopimukseen sisältyy ARE:n nollapäästöisten huoltoautojen käyttö sekä jäähdytyslaitteiden kylmäaineiden kierrättäminen sekä raportointi.

FAKTAT:

Kumppani: Antilooppi

Kohteissa: Helsinki ja Espoo

Laajuus: 33 kiinteistöä

ARE:n rooli: kiinteistönhoito, tekniset huollot, sähkökäytönjohto sekä Energiamanageri

Aika: 2017-

Energiamanageri

hallitsee ja optimoi Antiloopin kiinteistöjen energiataloutta. Vastuullinen yhteistyösopimus sisältää ARE:n nollapäästöisten huoltoautojen käytön, jäähdytyslaitteiden kylmäaineiden kierrättämisen sekä raportoinnin.

Antilooppi Ruoholahdessa

”Haluamme toimia kiinteistöalan vastuullisuustyön edelläkävijänä ja olla osaltamme mukana ratkomassa ajankohtaisia ja yhteisiä yhteiskunnallisia energiahaasteita. Siksi otamme nyt käyttöön lisäkeinoja energiakulutuksen.”

Jani Winter, Antiloopin johtaja.