Turun Teknologiakiinteistöt

11
kiinteistöä ja 140 000m²
Aren huolehtii rakennusten talotekniikan toiminnasta.
Kiinteistöjä kehitetään käyttäjien ehdoilla.
Are huoltaa Turun Teknologiakiinteistöjen toimistorakennuksia
Kun töitä tehdään aidosti yhdessä ja kaadetaan perinteiset raja-aidat, päästään asioita kehittämään täysin uudella tavalla.
Olli Rosenberg, palvelu- ja kiinteistöjohtaja, Turun Teknologiakiinteistöt

Are on tehnyt Teknologiakiinteistöjen kanssa tiivistä yhteistyötä usean vuoden ajan, vastaten kokonaisvaltaisesti kiinteistöjen talotekniikkaratkaisuista ja huoltotoiminnasta.

Turun Teknologiakiinteistöt Oy on Turun tiedepuistossa toimiva kiinteistösijoitusyhtiö, joka omistaa 11 kiinteistöä  ja tarjoaa opiskelu- ja työskentelypuitteet tuhansille käyttäjälle. Modernien toimitilojen lisäksi yrityksen tavoitteena on kehittää koko alueen toimintaa. 

 

Kiinteistöjen ylläpidon lisäksi tekniikkaa modernisoidaan vastaamaan muuttuvia tarpeita ja alueen kehittyessä urakoidaan uutta. Tuorein rakenteilla oleva kohde on Kupittaan Kampus, joka valmistuu vuonna 2020. Are toteuttaa rakennuksen talotekniikan Sensus-talotekniikkajärjestelmällä. 

 

– Meillä on mittava rakennuskanta, jota kehitämme jatkuvasti. Are isona toimijana, pystyy vas-taamaan toiminnalle asetettuihin tavoitteisiin. Kun töitä tehdään aidosti yhdessä ja kaadetaan perinteiset raja-aidat, päästään asioita kehittämään täysin uudella tavalla, Turun teknologia-kiinteistöjen palvelu- ja kiinteistöjohtaja Olli Rosenberg toteaa.  

 

Tutustu Aren ja Turun Teknologiakiinteistöiden rajat rikkovaan yhteistyöhön!

 

 

Jaa tämä: